Financiering

Bij Twenty4Fitness begrijpen we dat financiële flexibiliteit essentieel is. Daarom bieden we diverse financieringsopties aan, zoals betaling in termijnen en leaseovereenkomsten, om ervoor te zorgen dat je de fitnessapparatuur kunt verkrijgen die je nodig hebt op een manier die bij jouw budget past.

Met financiering voor je fitnessapparatuur kun je je budget vrijmaken voor andere belangrijke aspecten van je bedrijf, zoals marketing, personeelskosten en eventuele renovaties. Dit creëert ruimte voor groei en geeft je als ondernemer de broodnodige flexibiliteit om kansen te grijpen en te bloeien.

Direct een kostenopgave?

Met onze calculator kunt u direct een schatting van de financieringsmogelijkheden krijgen op basis van uw situatie

1 maanden

Financieringsopties

Lease

Bij twenty4fitness begrijpen we dat financiële flexibiliteit belangrijk is. Daarom bieden we diverse leaseopties voor onze fitnessapparatuur. Of je nu een startende ondernemer bent of je cashpositie wilt behouden, onze leasingmogelijkheden zijn op maat gemaakt om aan jouw behoeften te voldoen. Neem contact met ons op om de mogelijkdeden te bespreken.

Betaling in termijnen

Bij twenty4fitness begrijpen we dat de kosten van fitnessapparatuur aangepast moeten kunnen worden aan jouw financiële situatie. Daarom bieden we de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Onze flexibele betalingsplannen zorgen ervoor dat je toegang hebt tot hoogwaardige apparatuur zonder grote upfront investeringen.

Lening

Bij twenty4fitness begrijpen we dat investeren in fitnessapparatuur soms een financiële uitdaging kan zijn. Daarom bieden we leningopties om je te helpen bij het realiseren van je fitnessdoelen. Onze leningen zijn ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zodat je de gewenste apparatuur kunt verwerven en de kosten kunt spreiden over tijd.

Veelgestelde vragen

Scroll to Top
Chat met Martsen of Rawand
Help nodig?
Hi! kunnen wij je ergens mee helpen?