Maatwerk

Laten we samenwerken en jouw fitnessomgeving op maat creëren.

Welkom bij twenty4fitness Maatwerk. Wij geloven in het realiseren van jouw unieke visie op fitness. Of je nu een sportschool runt, een persoonlijke fitnessruimte inricht, of iets daartussenin, wij staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen. Onze expertise en toewijding zorgen ervoor dat elke stap van het proces perfect is afgestemd op jouw wensen. 

Wij staan klaar om je te adviseren en te begeleiden in alle aspecten, van financiering en inrichting tot installatie, en we bieden voortdurende betrokkenheid, inclusief mogelijkheid tot onderhoud. Laten we samenwerken en jouw fitnessomgeving op maat creëren.

Advies nodig?

Wij helpen u graag op weg. Neem contact op voor een advies op maat of offerte voor uw bedrijf.

Service en onderhoud

Wij begrijpen we dat jouw fitnessapparatuur soepel moet blijven draaien. Ons toegewijde service- en onderhoudsteam staat klaar ervoor te zorgen dat jouw fitnessomgeving altijd in topconditie verkeert.

Financiering

Met financiering voor je fitnessapparatuur kun je je budget vrijmaken voor andere belangrijke aspecten van je bedrijf, zoals marketing, personeelskosten en eventuele renovaties. We bieden verschillende mogelijkheden passend bij jouw situatie.

Complete ruimte van A tot Z

Van A tot Z, wij transformeren jouw sportschoolruimte bij Twenty4Fitness. Onze expertise strekt zich uit van vloerbedekking tot spiegels, verlichting tot muurbekleding. Laat ons je helpen bij het ontwerpen en realiseren van de ultieme sportomgeving

Wij zijn trotse verkoper van

Veelgestelde vragen

Scroll to Top
Chat met Martsen of Rawand
Help nodig?
Hi! kunnen wij je ergens mee helpen?