Service

Service nodig voor uw apparaten of onderhoud?

Bij Twenty4fitness begrijpen we dat fitness meer is dan alleen het bezitten van apparatuur. Ons toegewijde team staat klaar om je te adviseren en met je mee te denken waar nodig tijdens je aankooptraject. We begrijpen dat het kiezen van de juiste apparatuur een belangrijke stap is in je fitnessreis, en we zijn hier om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke keuzes maakt.

Bovendien nemen we de zorg voor je apparaten serieus. Ons ervaren team kan het onderhoud van je fitnessapparaten verzorgen, waardoor ze in optimale staat blijven. Of je nu een sportschool runt of een toegewijde thuisfitnesser bent, we staan achter je om ervoor te zorgen dat je kunt blijven genieten van hoogwaardige fitnessapparatuur zonder zorgen.

Bij Twenty4fitness geloven we dat jouw succes ons succes is, en we zijn er trots op om je te ondersteunen op je fitnessreis, van de keuze van je apparaten tot het onderhoud ervan. Welkom bij onze fitnessgemeenschap!

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij zijn trotse verkoper van

Service

Wij gaan verder dan alleen fitnessapparatuur. We streven ernaar om je fitnesservaring zonder zorgen te maken. Onze toewijding houdt niet op bij de apparaten. We helpen ook bij complete fitnessruimte-inrichtingen en bieden flexibele leaseopties. Neem contact met ons op voor al je servicebehoeften.

Onderhoud

Wij begrijpen we dat jouw fitnessapparatuur soepel moet blijven draaien. Ons toegewijde service- en onderhoudsteam staat klaar ervoor te zorgen dat jouw fitnessomgeving altijd in topconditie verkeert. Neem contact met ons op voor de onderhoud van jou apparatuur.

Veelgestelde vragen

Scroll to Top
Chat met Martsen of Rawand
Help nodig?
Hi! kunnen wij je ergens mee helpen?