Over ons

Twenty4fitness is dé fitness specialist met jaren lange ervaring in zowel het adviseren als het zelf trainen van klanten. Wij staan u bij met al onze kennis en passie voor advies op maat.

Even voorstellen

Martsen Overzet
Eigenaar

Rawand Zankana
Eigenaar

ONZE ACHTERGROND

Wie zijn wij? Wij zijn Twenty4fitness. De fitness speciaalzaak waar je al je fitness items wilt aanschaffen. Wij hebben veel affiniteit met de fitness branche. en hebben jaren lange ervaring in zowel het adviseren als het trainen van klanten. Wij stoppen daarom al onze kennis en passie in dit mooie bedrijf.
En helpen jou dan ook graag met het maken van de juiste keuzes dit op basis van jou wensen, behoefte en doelstelling. Neem hiervoor gerust contact op.

WAAROM TWENTY4FITNESS

Wij bieden een ruim assortiment fitness artikelen aan. de merken die wij verkopen zijn onder andere merken zoals Matrix, Lifemaxx, Technogym, Gymfit, sveltus en DKN. Om jou zo te voorzien van de beste apparatuur.

Wij hanteren een eigen voorraad vandaar dat de meeste producten direct uitgeleverd of verzonden kunnen worden. De verzending gaat via de transporteur of wij leveren de producten zelf uit. 
Liever je producten dezelfde dag nog in huis? Dan kan je jou bestelling afhalen bij onze opslag. 
Je aangeschafte producten door ons zorgvuldig laten monteren? Dat is bij twenty4fitness ook mogelijk. Vraag hiervoor bij aanschaf voor de mogelijkheden 

Advies nodig?

Wij helpen u graag op weg. Neem contact op voor een advies op maat of offerte voor uw bedrijf.

Service en onderhoud

Wij begrijpen we dat jouw fitnessapparatuur soepel moet blijven draaien. Ons toegewijde service- en onderhoudsteam staat klaar ervoor te zorgen dat jouw fitnessomgeving altijd in topconditie verkeert.

Financiering

Met financiering voor je fitnessapparatuur kun je je budget vrijmaken voor andere belangrijke aspecten van je bedrijf, zoals marketing, personeelskosten en eventuele renovaties. We bieden verschillende mogelijkheden passend bij jouw situatie.

Complete ruimte van A tot Z

Van A tot Z, wij transformeren jouw sportschoolruimte bij Twenty4Fitness. Onze expertise strekt zich uit van vloerbedekking tot spiegels, verlichting tot muurbekleding. Laat ons je helpen bij het ontwerpen en realiseren van de ultieme sportomgeving

Veelgestelde vragen

Scroll to Top
Chat met Martsen of Rawand
Help nodig?
Hi! kunnen wij je ergens mee helpen?