Vloeren

Aanzetten om het uiterste te bereiken

Sportvloeren van top kwaliteit

Welkom bij Onze gymvloeren, dé bestemming voor fitnessliefhebbers, sportscholen en sportfaciliteiten die streven naar de perfecte trainingsomgeving. Wij begrijpen de essentiële rol die de juiste vloer speelt in het ondersteunen van sportieve prestaties, het waarborgen van veiligheid en het garanderen van duurzaamheid. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment gymvloeren die speciaal zijn ontworpen om aan deze behoeften te voldoen.

Onze gymvloeren zijn niet alleen stijlvol en aantrekkelijk, maar ook bestand tegen de zwaarste trainingen. Ze bieden uitstekende schokabsorptie om de impact op gewrichten te verminderen en zorgen voor een comfortabele en veilige trainingsomgeving. Of je nu een professionele sportschool runt, een thuisgymnastiekruimte wilt inrichten of een multifunctionele sportzaal beheert, onze gymvloeren zijn de ideale keuze voor sporters van alle niveaus. 

Advies nodig?

Wij helpen u graag op weg. Neem contact op voor een advies op maat of offerte voor uw bedrijf.

Sprinttracks

Ontketen Je Snelheid en Kracht met Sprinttracks Sportvloeren

Sprinttracks, ook wel bekend als sprintbanen of atletiekbanen, zijn de ultieme keuze voor sporters die hun snelheid en kracht willen verbeteren. Deze gespecialiseerde sportvloeren zijn ontworpen om explosieve prestaties te stimuleren, of je nu een atleet, een coach of een fitnessliefhebber bent. Ontdek hoe onze sprinttracks sportvloeren je in staat stellen om tot het uiterste te gaan en je fysieke grenzen te verleggen.

XL project vloeren

Bij Twenty4Fitness creëren we niet alleen standaard trainingsbanen; we ontwerpen complete XL-vloeren om uw fitnessruimte te verbeteren. In nauwe samenwerking met u passen we elk aspect aan, van het kiezen van uw gewenste stijl, logo, lijnwerk tot het opnemen van functionele elementen die uw vloer echt laten opvallen. U heeft de vrijheid om een kleurenschema te kiezen dat naadloos aansluit bij de esthetiek van uw faciliteit en aansluit bij uw merkidentiteit. Naast onze standaardpalet van 7 basiskleuren, biedt onze op maat gemaakte variant u de mogelijkheid om te kiezen uit een rijk spectrum van 18 aanvullende kleuren.

Onze meest robuuste kunstgrasvariant is grondig getest om intensief gebruik in een breed scala van fitness-toepassingen te weerstaan. Met een combinatie van korte vezels en een hoge matdichtheid garandeert het een uitzonderlijke slijtvastheid en duurzaamheid, waardoor het de ideale keuze is voor een langdurige fitnessvloer. 

Scroll to Top
Chat met Martsen of Rawand
Help nodig?
Hi! kunnen wij je ergens mee helpen?